Зареждане

 За НАС

М енд Джи България ЕООД се занимава с производство и търговия на резервоари от LLDPE първичен полиетилен, резервоари с голяма вместимост за вкопаване, произведени посредством ротационно леене на полиетилен.
M енд Джи България ЕООД е новаторска компания, която специализира в производството на иновативни и прогресивни решения за съхранението и управлението на водни ресурси, за рационално и екологично използване на водата.
Съхранението и оползотворяването, както на дъждовната, така и на битово отпадната вода, се превръща във все по-голямо предизвикателство, поради все по-голямото застрояване и разширяване, както на жилищното, така и на индустриалното строителство.
Материалът, от който произвеждаме нашите резервоари, притежава сертификат за съхранение на питейни води.
Резервоарите, които компанията предлага са подходящи за използване както на промишлени строителни обекти, така и за жилищни сгради.
С оглед на свободата и гъвкавостта на производител и натрупания опит в търговията на подобни съоръжения Ние от М енд Джи България ЕООД сме готови да се справим с предизивикателствата и поставените високи критерии от Нашите Клиенти.